Προσωπικά: Ακολουθώντας το κάλεσμα της καθοδήγησής μου και του Εσωτερικού μου Δασκάλου με χαρά -μετά από ενάμισυ χρόνο αποχής από τα ατομικά πεδία μέσω των συνεδριών- ανοίγω τον εαυτό μου για αυτές τις συνεδρίες. Είναι η κατάλληλη ώρα, είμαι στην κατάλληλη ενέργεια, και γίνονται τα κατάλληλα έργα. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για όσα δίνονται, και συγκίνηση για την δυνατότητα να τα μοιράζομαι. Αυτές οι πληροφορίες έρχονται στο πλήρωμα του χρόνου, στην απόλυτα ορθή στιγμή για όλους. Χρειαζόμαστε να συντομεύσουμε την πορεία και την διαδρομή. Χρειαζόμαστε ν’ αναγνωρίσουμε συνειδητά Τι Είμαστε. Και, καθένας μας -πιο απαραίτητα απ’ όλα τα άλλα- χρειάζεται να γνωρίζει ο ίδιος γιατί όντως αξίζει ν’ αγαπά τον εαυτό του. Αυτό είναι το κλειδί για κάθε θεραπεία, και αυτό είναι το κλειδί για κάθε ευτυχία…

 Για την Συνεδρία της Χρυσής Ουσίας

Πώς μπορείς να αισθανθείς το είναι σου; Ποια χορδή είναι εκείνη που, εάν την ακολουθήσεις, θα σε οδηγήσει να γνωρίσεις την θεϊκή πεμπτουσία του δικού σου εαυτού;

Η θεϊκή σου πεμπτουσία είναι ποιότητες και χαρακτηριστικά του δικού σου εσωτερικού εαυτού, του αληθινού εαυτού σου. Δεν μπορεί κάποιος να τα δει, αλλά μπορεί να τα αισθανθεί και να τα προσλάβει ενορατικά. Αυτή είναι η δική σου Χρυσή Ουσία, οι ποιότητες τις οποίες εσύ φέρεις μέσα σου και φέρνεις μέσα σ’ αυτήν την πραγματικότητα. Αυτή είναι η δική σου μη-συνειδητή συνεισφορά στο σύνολο, ο δικός σου θεϊκός σπόρος μέσα στο μεγάλο χωράφι της ζωής στην γη.

Όμως, πέρα από την συνεισφορά στο σύνολο, η ψυχή σου διψά να γνωρίσεις την ίδια, διψά για την δική της εκπλήρωση και αναγνώρισή της.

Η συνεδρία της Χρυσής Ουσίας έχει αυτό τον προορισμό. Να σε διευκολύνει ν’ αναγνωρίσεις τον δικό σου πυρήνα, την δική σου Ουσία, τις δικές σου θεϊκές ποιότητες. Αυτό είναι το φως που οι ενορατικοί προσλαμβάνουν σε σένα. Έτσι σε αναγνωρίζουν οι άγγελοι. Και αυτή είναι η Αληθινή Ταυτότητα της ύπαρξής σου.

Δεν αλλάζει από ζωή σε ζωή, και όντας άφθαρτη, αγνή και πλήρης, προσδοκά να ενωθείς συνειδητά μαζί της. Είναι η απάντηση της ερώτησης «ποιος είμαι;» και είναι η απάντηση στην ανάγκη σου να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Είναι η αυτογνωσία σου, δηλαδή η γνώση του εαυτού σου μέσα στο χρυσό φως της ύπαρξής σου. Δεν επηρεάζεται από την προσωπικότητά σου, δεν αλλάζει διάθεση και χροιά με τις εξωτερικές συνθήκες.

Αυτή η αναγνώριση της Χρυσής Ουσίας του εαυτού σου είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει ν’ αγαπάς εσένα και είναι ο λόγος που αξίζεις ν’ αγαπιέσαι. Η αναγνώριση της Χρυσής σου Ουσίας θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις Αυτό που είναι πραγματικά πολύτιμο και εξαίσιο σε σένα, αυτό που σε κάνει άξιο κάθε αγάπης πάντα και παντού. Δεν είναι η προσωπικότητά σου που αγαπιέται, αλλά είσαι ΕΣΥ που αξίζεις και δικαιούσαι ν’ αγαπιέσαι και όντως αγαπιέσαι.

 

Η συνεδρία γίνεται γραπτά. Για την συνεδρία χρειάζεται το πλήρες όνομα και επώνυμό σας, η πλήρης ημερομηνία γεννήσεώς σας, και ένας αριθμός τηλεφώνου, εάν χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Το κόστος της συνεδρίας είναι 55 €. 

 

ΣΗΜ: Όλα τα στοιχεία θεωρούνται απόλυτα προσωπικά, και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ή να κοινοποιηθούν με κανέναν απολύτως τρόπο, χωρίς την ρητή συναίνεση του ατόμου που αφορούν.

 

Μπορείτε να παραλάβετε την συνεδρία:

 

1.       Ταχυδρομικά με αντικαταβολή μέσω ταχυδρομείου ή courier, στέλνοντας μία επιστολή με τα στοιχεία σας στην διεύθυνση: Εκδόσεις Κρύων, Ιοφώντος 29, 11634 Αθήνα, (Υπόψιν κας Χριστάκου). Τα έξοδα αποστολής είναι 5 € για το ταχυδρομείο και 9 € για courier.

 

2.       Με e-mail στέλνοντας τα στοιχεία σας στο: haritini62@hotmail.com, γράφοντας ως θέμα «Συνεδρία Χρυσής Ουσίας».

 

Εάν η παραλαβή γίνει ηλεκτρονικά, μέσω e-mail ή facebook, η καταβολή του ποσού γίνεται με κατάθεση στην Eurobank, τραπεζικό λογαριασμό IBAN GR 1902600620000140101689430.

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

"Η συνεδρία της Χρυσής Ουσίας με έφερε σε επαφη με την Αληθινή μου Υποσταση. Ένιωσα δέος και συγκίνηση οταν ενωθηκα με το Ανωτερο Εαυτο μου. Η συνεδρια μου εδωσε προσανατολισμο και κατευθυνση στη ζωη μου.Με παρακινησε να αναζητησω τις κρυμμενες δυνατοτητες και ταλεντα που ειναι ''Κρυμμενα''μεσα στην Υπαρξη μου.Με βοηθησε να μαθω τον σκοπο της τωρινης μου ενσαρκωσης και πως θα τον εκπληρωσω.Στην αναζητηση του Υψιστου Δυναμικου μου η ζωη μου εχει αποκτησει νοημα αλλα και ενα αισθημα ευθυνης που με κανει να προσπαθησω οσο πιο πολυ μπορω για να φτάσω στον στόχο μου" M.N.

"Η ανάγνωση της συνεδρίας ήχησε μέσα μου σαν την "γνωστή-άγνωστη" ιστορία μου. Όλα τα στοιχεία, όλες οι πληροφορίες που διάβαζα ήταν σαν να βρίσκονταν σε ένα πεδίο ακριβώς στη μέση αυτών που γνώριζα για μένα αλλά και που δεν κατείχα εντελώς ή με σαφήνεια. Όλα τα στοιχεία είχαν αυτό το στοιχείου του γνωστού μεν αλλά και της μεγάλης έκπληξης συγχρόνως. Οι εκπλήξεις αυτές, είχαν τελικά μεγάλη επίδραση. Ήταν οι "λύσεις" σε αινίγματα χρόνων. Τα στοιχεία που μου μεταφέρθηκαν είχαν την δυναμική να μετατοπίσουν μέσα μου τη σειρά με την οποία είχα καταχωρήσει τις πληροφορίες μου, ανακίνησαν τους τρόπους που τις είχα 'δέσει' μεταξύ τους, και μου έδωσαν  διαφορετικά επιτέλους συμπεράσματα, με αποτέλεσμα,  να έχω μια εντελώς νέα έσω-εικόνα! Αυτή, η νέα εικόνα, καινούρια, δυνατή, με γονιμοποίησε με πρωτόγνωρη έμπνευση,  ανακαίνισε με μιας ολότελα το όραμά μου και συν-κίνησε το είναι μου για μια νέα εκκίνηση ώστε να πραγματώσω αυτό το όραμα, να πραγματώσω την Χρυσή μου Ουσία! Ευχαριστώ βαθύτατα αγαπητή  Χαριτίνη και ενώνω το 'είθε' μου με το δικό σου". Παρασκευή K.

 Είμαι ευγνώμων για τα υπέροχα λόγια σου που μιλάνε στην ψυχή μου! Με θεία καθοδήγηση εύχομαι να τα υλοποιήσω άμεσα! ΣΜ

 

 Η ψυχη μου ξεκλειδωθηκε με την Χρυση Ουσια.Ισως να εχω ακουσει αρκετες φορες συμβουλες για το πως πρεπει να φερθω ή να κινηθω.Ισως να εχω κατηγορηθει απειρες φορες για τον τροπο που εγω φερομαι ή κινουμαι. Ομως τα δικα σου λογια ειναι αυτα που μου ανοιξαν το πεπλο.που ανοιξαν τα ματια της ψυχης μου και καταλαβα αυτο που ειμαι και αυτο που πραττω.Τωρα καταλαβαινω γιατι οι ανθρωποι απανταχου της γης ειναι ευτυχισμενοι και θεραπευμενοι οταν εγω γελαω και λαμπω απο χαρα και αγαπη.Τωρα προσλαμβανω το νοημα των κινησεων τους . ο Ανωτερος Εαυτος μου αντιλαμβανομαι ποσο με καθοδηγει στο ανθρωπινο διάβα μου σε αυτη την ενσαρκωση . ποσο τέλεια και αρχιτεκτονικα δομημενα εχει χτισει το μονοπατι μου ανταμα με την αρχεγονη ψυχη μου για να εκπληρωσω τον κυκλο μου. δακρυα κυλουν γιατι νοιωθω οτι επιτελους εστω και σε αυτη την ανθρωπινη ηλικια μου δικαιωνομαι. Σε ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου.   

Ανδρονίκη Αποστόλου

 

Στην πορεία της ζωής μας , σ΄αυτό το μακρύ και συγχρόνως  σύντομο διάστημα , έχουμε αναπάντητα ερωτήματα : Ποιος είμαι,  ποια είναι η αποστολή μου,  υπάρχει ευτυχία....και συνεχίζεις την αναζήτηση  μέχρι να πάρεις την απάντηση εκείνη που θα κάνει την ψυχή σου να σκιρτήσει , να νοιώσει μια βαθειά γαλήνη και να πει: Σ ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι΄αυτή την αλήθεια που μου αποκαλύφθηκε και είναι η δική μου επιλογή ζωής που με τη γέννησή μου είχα ξεχάσει. Μέσα από την συνεδρία της "χρυσής ουσίας" ένοιωσα να ενώνονται τα κομμάτια του εαυτού μου και μια βαθειά αίσθηση ελευθερίας , χαράς και πληρότητας.Είναι ευλογία ένας άγγελος να σου φέρει το μήνυμα που κρατά η ψυχή κλειδωμένο και να φωτίζεται ολόκληρη η πορεία της ζωής σου.    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!               Α.Π.

 

Οσοι  βρισκονται κοντα στην Χαριτινη βλεπουν, ακουν, νιωθουν, το Χαρισμα της, την ανιδιοτελη ενεργεια της προσφορας της, ενός μεγαλου χαμογελου και της αδιαμφισβητητης ικανοτητα της στο channeling. Ημουν σιγουρη για το αποτελεσμα, γιαυτο και της ζητησα να με διαβασει,όπως εκεινη ξερει, πραγμα που εκανε. Κάθε λεξη της, κάθε εννοια της, ακουμπουσε κομματια μου γνωριμα, αλλα και αγνωστα, που όμως μου εκαναν νοημα, μου εκαναν κλικ, με οδηγουσαν ένα βημα παρα- κάτω, προχωρωντας με στο επομενο επιπεδο. Mε βοηθησε να συνειδητοποιησω, προς τα πού να κινηθω,  ποιο είναι το θεμα και τι μπορω να κανω για αυτό. Πώς να ακολουθησω την καρδια μου. Ποιος είναι ο δρομος μου, πώς να συνδεθω με την θεικοτητα  μου. Συγχρονως  σου δινει απαντησες , λυσεις που αν θελησεις να ακολουθησεις σε πανε στον στοχο σου, στο σχεδιο της ψυχης σου. Μεσα από τα βαθυ της ψυχης μου, Χαριτινη σε ευχαριστω!!!    Ρ.Σ.Ε.

 

Πολυαγαπημένη μου Χαριτίνη,
«…ζητώντας σου τη συνεδρία της Χρυσής Ουσίας, ήθελα να κάνω ένα ουσιαστικό, αληθινό δώρο στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα και πραγματικά ήταν το καλύτερο… Διαβάζοντας τα λόγια σου, δημιουργήθηκε μέσα μου απόλυτη ησυχία, και ο χώρος μου σιώπησε και ένιωσα φοβερή μακαριότητα και δέος για τη ζωή την ίδια, για εμένα την ίδια. Όλα όσα γράφεις κάπου μέσα μου τα ξέρω, αλλά ο τρόπος που τα παρουσιάζεις, πραγματικά με τόση αγάπη και φροντίδα με συγκίνησε το πως βοηθά στο να έρθουν σε συνειδητό επίπεδο επίσης. Είναι ξέρεις σαν μέσα και γύρω από την καρδιά σου να αιωρούνται μικροί σπόροι ευτυχίας, να πετάνε από εδώ και από εκεί και διαβάζοντας αυτά τα λόγια , κάποιος να έκανε φριζ με το τηλεκοντρόλ, οι σπόροι να σταμάτησαν την τρελή τους πορεία πετώντας πέρα δώθε και φαπ να έπεσαν  και να φώλιασαν σε μία χούφτα. Τώρα υπάρχει γαλήνη, οι σπόροι είναι στη μήτρα, δεν υπάρχει άλλο από τα να ανθίσουν. Πώς να στο πω, νιώθω σαν να κατάκατσε η σκόνη, όλα να ηρέμησαν. Ξέρεις κάποιες φορές μία μόνο λέξη αρκεί για να γίνει η υπέρβαση, ένα μόνο βήμα για να ενωθεί η καρδιά με το μυαλό σου. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση, προφανώς όχι πολύ, αφού όλα είναι παροδικά, απλά με βοήθησες κι εσύ όπως και όλα με την Χρυσή σου Ουσία να νιώθω χαρά, θαυμασμό, σεβασμό για εμένα και να έχω αυτοπεποίθηση, μα πάνω από όλα πίστη ότι ξέρω που πάω και πάω κάπου καλά, το καράβι δεν είναι ακυβέρνητο, πότε δεν ήταν, ποτέ δεν θα είναι.   Άρτεμις Καραχρήστου

 

Χαριτνη,ευχαριστω πολυ!εχει μεγαλο βαθος ο χρυσος!νομιζω εκανα ενα βημα πιο κοντα για να τον αισθανθω κ να τον καταλαβω,συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα σας,η δουλεια σας μεγιστα αποδοτικη σε αυτους τους δυκολους καιρος.Κ παλι σε ευχαEmojiριστω(παρακαλω να δημοσιευτει με αρχικα!) E.Π.

 

Αγαπημενη κα Χαριτινη, Συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο που πραττετε. Ειμαι ευγνώμων για τη Συνέδρια της Χρυσής Ουσίας και την καθοδήγηση σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.    Ε.Ο. 

 

Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη "ΧΡΥΣΗ" σου καθοδήγηση! Οι "κραυγές έκπληξης" που έβγαιναν αυθόρμητα διαβάζοντας τα γραφόμενά σου, μετατράπηκαν ταυτόχρονα σε ένα τεράστιο ερωτηματικό! Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που με γνωρίζει τόσο λίγο διάστημα (λόγω της απουσίας μου δυστυχώς από την Ελλάδα), να μπορεί να δει, να διαβάσει, να διεισδύσει με τέτοια ακρίβεια και καθαρότητα τη ψυχή μου, το είναι μου !!! Σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να βάλω στην άκρη τη "βολική αναβλητικότητά μου" για τα τόσα πράγματα που θέλω να κάνω! Σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να συνειδητοποιήσω τις προτεραιότητές μου! Σε ευχαριστώ πολύ που με έπεισες να αλλάξω πρόγραμμα και πορεία προς το καλύτερο! Νάσαι πάντα καλά και να μας βοηθάς με το μοναδικό σου τρόπο! Με πολλή αγάπη, Παρασκευή (Εύη) Λογοθέτη.

 

 

Διαβάζοντας όμως την «Χρυσή Ουσία» που με πολύ αγάπη μου έστειλες, η συγκίνηση είναι απερίγραπτη. Καθώς διάβαζα, η ενέργεια της  «Χρυσής Ουσίας» διαπερνούσε όλα μου το είναι και την ένοιωθα να περνά μέσα στα τρίσβαθα της ψυχής μου και να την αγκαλιάζει με στοργή κι αγάπη, να την γαληνεύει και να την καθησυχάζει, να την στηρίζει και να την ενδυναμώνει. Είδα την αληθινή μου ουσία, την «Χρυσή Ουσία» της ύπαρξής μου να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μου….. σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, Χαριτίνη μου!!! Και Χαριτίνη μου, συνέχισε έτσι, να μας βοηθάς, να βρούμε και να ενωθούμε με τον Χριστό Εαυτό μας.   Αγγελική Βασιλοπούλου

 

Αγαπημένη μας Χαριτίνη, χαίρομαι πάρα πολύ που ακολούθησες αυτό που σου είπε το πνεύμα και γράφεις περί χρυσής ουσίας, για όποιον το επιλέξει, πράγματι είναι χρυσή και γεμάτη ροζ! Ο τρόπος που προσεγγίζεις τα συναισθήματα και τις καταστάσεις είναι πάντα πολύ φωτεινός και γεμάτος αγάπη. Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν να δώσουν μια τόσο φωτεινή οπτική μέσα από μια "διαφορετική" κατάσταση. Από αυτούς που μπορούν να δουν, να ακούσουν την αγάπη πίσω από όλα τα προσωπεία που μπορεί να παίρνει. Για μένα η Χρυσή ουσία είναι μια βαθιά θεραπεία με τον μαγικό σου, πολυδιάστατο τρόπο να λες στον άλλον κάτι και αυτό ήδη να έχει ξεκινήσει και να δουλεύει σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης του, αν ο ίδιος το επιτρέψει. Επίσης είναι από αυτά τα γραπτά που μπορείς να διαβάζεις πολλές φορές στον χρόνο γιατί όλο και κάτι παραπάνω έχεις να αντιληφθείς. Χαίρομαι πάρα πολύ για την ικανότητα που έχεις αναπτύξει, έχοντας πολύ απλά αφήσει την ροή της ενέργειας να κυλήσει μέσα σου, και μπορείς να κατανοείς μέσα και βαθιά από τα μάτια της ψυχής, την ψυχή του άλλου και να την ενεργοποιείς. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα λόγια σου βγάζουν μόνο αγάπη, φως και ζεστασιά. Σ' ευχαριστώ πρώτα από όλα για την δική σου χρυσή ουσία, γιατί αν δεν είχες συνδεθεί μαζί με αυτήν δεν θα μπορούσαμε να είχαμε αυτά τα υπέροχα γραπτά βομβαρδισμένα με την αγάπη , την πρόθεση για την συγχρονικότητα της υλοποίησης και όλη αυτή την μαγική χρυσόσκονη που έχεις ρίξει βγαλμένη από την βαθιά ουσία της καρδιάς σου. Σε ευχαριστούμε πολύ και σε αγαπάμε πολύ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας! Σάββατο 15-02-2014 ΄Έλενα Γαβρά

 

Χαριτίνη μου, Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!  Με άγγιξε βαθειά και από εχθές είμαι πολύ συγκινημένος! Τα λόγια σου περιγράφουν αυτό που ένοιωθα από μικρός αλλά δεν μπορούσα να το εκφράσω! Μου έριξες φώς στις πτυχές της ύπαρξης μου και τώρα μόνο μπροστά μπορώ να προχωρήσω!  Με ευγνωμοσύνη, Πέτρος Πολυχρονόπουλος

 

ΑΠΕΙΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Χαριτίνη μου (ας μου επιτραπεί το ''μου''). Η ανάγνωση της ''Χρυσής μου Ουσίας'' διέλυσε την ομίχλη. Η βοήθεια σου γενικότερα ανεκτίμητη. Να είσαι πάντα καλά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ.  Θεοδώρα - Θεοφανώ

 

Χαριτίνη μου, νιώθω συγκλονισμένη και βαθιά συγκινημένη απο τη συνεδρία της "Χρυσής Ουσίας". Είναι απίστευτο το πως ένας άνθρωπος που δεν με γνωρίζει μπορεί να βλέπει και να διαβάζει την ψυχή μου όσο κανείς άλλος. Σε ευχαριστώ που έδωσες φως στο δρόμο για την εκπλήρωση της ψυχής μου, σε ευχαριστώ που μου έδωσες Καθοδήγηση. Η "Χρυσή Ουσία" έγινε ο χρυσός οδηγός μου από την στιγμή που τη διάβασα. Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σας!     EΤ

 

Διαισθανόμουν πάντα, από παιδί κάτι όμορφο, σημαντικό, αληθινό, ευτυχισμένο που κατοικούσε στο κέντρο της καρδιάς , να αποζητά αγωνιωδώς να εκδηλωθεί στην ανθρώπινη εμπειρία μου. Απέναντί Του ένας κόσμος τόσο διαφορετικός. Μάχες, συγκρούσεις ατελείωτες, αμφισβητήσεις και Κείνο επέμενε πάντα....πάντα... με υπομονή με επιμονή να βρει το τρόπο να εκδηλωθεί... Μέσα στην ανθρώπινη εμπειρία μου, Αναγνώρισα το πολύτιμο της καρδιάς μου σε έναν Ανθρώπινο Άγγελο. Ο Άγγελος αναχώρησε... Και το πολύτιμό μου παρόλο που τώρα πλέον το αναγνωρίζω ως το μόνο ΑΛΗΘΙΝΟ ακόμη αναζητεί τον τρόπο να εκδηλωθεί.

Χαριτίνη, με τη συνεδρία της Χρυσής Ουσίας μίλησες με τρυφερότητα στο Πολύτιμό μου. Το αναγνώρισες, το βοήθησες να κατανοήσει τις «δυσκολίες» στην εκδήλωσή Του και Το καθοδήγησες πως να τις ξεπεράσει για να προχωρήσει στην πλήρη Του έκφραση.

Χαριτίνη, Αναγνωρίζεις την Ιερότητα Εσύ πρώτα και μετά εμείς.

Χαριτίνη, Απλώνεις το χέρι παραλαμβάνεις την Ιερότητα την γειώνεις Εσύ πρώτα και μετά εμείς.

Είθε, να βρω τη Δύναμη να επιτρέψω στο Πολύτιμό μου, τη Χρυσή Ουσία μου να εκδηλωθεί επί της Γης. Θάναι ο Θρίαμβος της Αλήθειας πούναι Αγάπη, όπως το εξέφρασα ως ευσεβή πόθο πριν πολλά πολλά χρόνια. Σε Ευχαριστώ Χαριτίνη, σε Ευγνωμονώ από καρδιάς και Ευχαριστώ και Ευγνωμονώ το Θείο Σχέδιο που είσαι μαζί μας.

Μαρία Τ.

 

 

Δεν βρίσκω λόγια να σου εκφράσω πόσο μίλησε μέσα στην καρδιά μου η συνεδρία της Χρυσής Ουσίας. Είναι απίστευτο πόσο εύστοχα ήταν κάποια πράγματα που αναφέρονταν μέσα, ακόμα και πράγματα που δεν θα τολμούσα να παραδεχτώ για τον εαυτό μου, και όμως είναι αληθινά. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και την βοήθεια σου, είναι και τα δύο ανεκτίμητα. Οι καλύτερες ευχές μου για σένα και τους συνεργάτες σου... 

Εύα Κ.

 

θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Αυτά που διάβασα ήταν συγκλονιστικά! Ηταν ακριβής περιγραφή και ερμηνεία των συναισθημάτων μου και έλαβα μία επιβεβαίωση της κατεύθυνσης την οποία νοιώθω και θέλω να πάρω εδώ και αρκετό καιρό. Νοιώθω ότι η ψυχή μου θέλει να κάνει αυτό ακριβώς που περιγράφεις και ψάχνω τον τρόπο. Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι το κάνω όλη μου την ζωή με τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφομαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο σε καθημερινή βάση. Η διάθεσή μου τα τελευταία δύο χρόνια όμως είναι να ασχοληθώ αποκλειστικά με αυτό και από αυτό να εξασφαλίζω την διαβίωσή μου ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να σπαταλώ χρόνο σε κάτι άλλο. Ηταν μεγάλη βοήθεια για εμένα και ξεκαθάρισμα σκέψης το κείμενο που έλαβα.Ξεκαθάρισε στο μυαλό μου πως είναι στημένο το "παιχνίδι" όπως λες και οι προκλήσεις μέσα από τις οποίες αναδύονται σιγά-σιγά οι πραγματικές ποιότητες, δυνατότητες και δυνάμεις.

Ευχαριστώ και πάλι.      Α.Π.

 

 

Χαριτίνη μου, γλυκιά είσαι ένας ένσαρκος άγγελος πάνω στη γη! Η χρυσή ουσία ήρθε κι έδεσε πολύ όμορφα μέσα στην καρδιά μου. Συντόνισε πληροφορίες που μου είχαν δοθεί. Ξεκαθάρισαν σημαντικά βήματα της ζωής μου. Σου είμαι βαθύτατα ευγνώμων. Είμαστε όλοι, πάντα, μέσα στο φως, τη γαλήνη, τη χαρά! Κ.Ν.

 

Σε μια περίοδο αμφιβολιών και αβεβαιότητας ζήτησα την βοήθεια της Χρυσής Ουσίας μέσω της αγαπημένης μου Χαριτίνης. Από τις πρώτες γραμμές ένιωσα να συνδέομαι με την χρυσή ουσία μου, με κάτι μέσα μου δυνατό, βέβαιο, αληθινό. Με αποτέλεσμα να δυναμώσει η πίστη, η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, να δυναμώσει η σιγουριά, η ασφάλεια ότι μπορώ να οδηγήσω την ζωή μου εκεί που τα όνειρα, οι στόχοι μου είναι. Αργότερα με τις ίδιες αυτές ποιότητες διαχειρίστηκα απαιτητικές καταστάσεις , η αυτοεκτίμηση μου ανέβηκε ...ήρθαν σαν ασκήσεις σταθεροποίησης της σύνδεσης με την χρυσή ουσία!! Σε ευχαριστώ Χαριτίνη για το δώρο σου!! Χ.Φ.

 

 

Αγγελική, ΧΡΥΣΗ ψυχή! Είμαι ευγνώμων για την συνεδρία. Κάθε πρόταση σου είναι ένα κομμάτι της ύπαρξης μου, με βοήθησες να συνειδητοποιήσω προς τα πού να κινηθώ και σε ποια πορεία να κατευθυνθώ. Γλυκιά μου Χαριτίνη, σε Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και νοιώθω τυχερή που βρέθηκα στο δρόμο σου. Καλή συνέχεια !! Άβα Βάρδα
 

Mε το μήνυμα της χρυσής ουσίας έχω ξεχωρίσει το ’παιγνίδι’ από τον  ’ρόλο’ μου.  Ήταν σαν να μου μιλούσε όχι με την μητρική μου γλώσσα αλλά με τη γλώσσα του Ουράνιου Πατέρα  και κάθε πρόταση της αγγέλισας/Χαριτίνης διοχετευόταν στον σκληρό δίσκο μου από κάτω από το υλικό μου σώμα, πιο βαθειά και επεξεργαζόταν με ένα τρόπο που είχε μόνο συναίσθημα και φωτεινή ενθύμηση, και ένα αποτέλεσμα πλήρης ευδαιμονίας, απόλυτου εαυτού μιας ουσίας με μια εξήγηση.. Εγώ Είμαι..  Αναγνώρισα τη βασίλισσα μέσα μου… που λέγεται Αγάπη… Ευχαριστώ Χαριτίνη μου!!!!!! Ελένη Χρίστου – Κύπρος

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όσα μου έχετε γράψει, μου έχετε επιβεβαιώσει τα όσα νιώθει και γνωρίζει η ψυχή μου, χάρηκα πάρα πολύ συγκινήθηκα με τα όσα έχω διαβάσει, πάντα ευχόμουν να βρεθεί κάποιος να μου διαβάσει την ψυχή μου έτσι γιατί πολλές φορές αμφέβαλλα για μένα, αυτό με το ψυχογράφημα που λέτε νόμιζα ότι είμαι τρελή, για τα όσα αισθάνομαι, και πολλές φορές δεν ακολούθησα την διαίσθηση μου κ το ένστικτο μου και ταλαιπωρήθηκα περισσότερο ψυχικά, άδειασμα όπως λέτε και εσείς, Από τώρα και στο εξής με την θεία καθοδήγηση όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Σας εύχομαι πάντα τα καλύτερα και να συνεχίσετε το όμορφο έργο σας να βοηθάτε τις ψυχές να βρίσκουν τον δρόμο τους. Αγάπη και φως  Ρ.Π.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠOΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ, ΠΑΡ ΟΤΙ ........ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .....ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ....Η ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΟΥΣΙΑ !!!! ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΚΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΣΤΟ ...ΠΟΥ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΩ ...! ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ !!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ, Α.Ε.

"Τα λόγια αυτά άγγιξαν την ψυχή μου βαθειά, γιατί αφενός επιβεβαίωσαν όσα διαισθανόμουν, αφετέρου μου έδωσαν ώθηση και βοήθεια για την πορεία και τις επιλογές μου. Είναι ευλογία να έχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνουμε τέτοιες πολύτιμες πληροφορίες,από καθαρά κανάλια όπως η Χαριτίνη. Ευχαριστώ που την γνώρισα!" Γιώργος Β.


Χαριτίνη μου σ' ευχαριστώ πολύ για τη συνεδρία της Χρυσής Ουσίας μου. Ήταν μια τεράστια αγκαλιά και βοήθεια η πιο συνειδητή μου σύνδεση με αυτό που είμαι. Ξέρω πολύ καλά ότι αυτού του είδους οι συνεδρίες συντομεύουν διαδρομές αναζήτησης του Εαυτού και καταννόησής του.Σ' ευχαριστώ που μέσα απ αυτή τη συνεδρία, με βοηθάς να έρθω ακόμα πιο κοντά στην αλήθεια αυτού που είμαι ! Ήταν βάλσαμο ! ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΙΑΡΓΚΟΒΑ

Χαριτίνη, έλαβα με πολύ χαρά την Χρυσή Ουσία μου κ ένιωσα βαθιά συγκινημένη για όλα αυτά που αφουγκράστηκα..οι δονήσεις από την φορτισμένη με αγάπη και ευλογίες για την πραγμάτωσή της, Χρυσή Ουσία, με συνοδεύουν και μου επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη γνώριζα με έναν τρόπο ότι είμαι κι εγώ ένα πνευματικό παιδί ενός επουράνιου σχεδίου κ όχι ένα ζάρι ριγμένο στον τάπητα του σύμπαντος...Ο λόγος σου έτσι όπως αφέθηκα να ανακαλύψω την Χρυσή Ουσία μου, μου έδωσε τη δυνατότητα να αισθανθώ το φωτεινό πέρασμα στις εικόνες οι οποίες έχτισαν μέσα μου έναν καινούριο κόσμο...έναν κόσμο που με χαρά μου αποκαλύπτεται η θεία ενότητα του.. Σε ευχαριστώ από καρδιάς, Α.Κ (ΜΝ)

Προσπαθώ ακόμα να αφομοιώσω όλη αυτή την ομορφιά του δώρου της Χρυσής Ουσίας μου. Με συγκίνησε πάρα πολύ αλλά και μ' έκανε να χαρώ ταυτόχρονα. Αυτό το Θείο Δώρο ήρθε εξ ουρανού την κατάλληλη στιγμή που κάνω ένα ξεκίνημα σε πολλά επίπεδα της ζωής μου. Ήρθε σαν Ουράνιο Τόξο μετά την καταιγίδα, να μου δώσει δύναμη, πίστη, αυτοπεποίθηση, ελπίδα, χαρά και πολλά άλλα όμορφα συναισθήματα. Ήρθε να αγγίξει τις κατάλληλες χορδές της Ψυχής μου και του Είναι μου και να με βοηθήσει να προχωρήσω στην ζωή μου χωρίς να φοβάμαι τίποτα. Με βοήθησε να βρω και να κεντράρω στον στόχο μου, που δεν ήταν ξεκάθαρος μέσα μου. Με γλύτωσε από πολύ χρόνο και κόπο, γιατί ενώ ήταν πράγματα που τα γνώριζα και είχαν περάσει από το μυαλό μου, δεν ήμουν σίγουρος γι' αυτά και τ'αναζητούσα, χωρίς να έχω τις απαντήσεις που ήθελα. Μου κάλυψε το κενό που είχα μέχρι τώρα. Τέλος μ'έκανε να συγχωρήσω και ν'αγαπήσω πιο πολύ τον εαυτό μου και τους γύρω μου, γιατί συνειδητοποίησα, ότι έχω ζήσει μέχρι σήμερα, το είχα στήσει εγώ, για να μπορέσω να φτάσω στη Χρυσή Ουσία μου. Απο την μέρα που την διάβασα, σαν να ξεκίνησε η μύηση μου και αρχίζει να υλοποιείται. Θα χαράξω την Δική μου πορεία, στην καινούργια φωτεινή ζωή μου, έχοντας δίπλα μου λαμπερούς ανθρώπους και καθαρά κανάλια σαν εσάς. Ευχαριστώ πολύ Χαριτίνη και Χαριτο-Ελενάκι.
Γεράσιμος

Αγαπημενη Χαριτινη ,
Εφτασε στα χερια μου, η Χρυση Ουσια της Ψυχης μου, και διαβαζοντας, πρωτα επρεπε να ανοιξω διαπλατα τα βιολογικα μου ματια, τοσο πολυ ... που δακρυσαν. Να διαβασω και να ξαναδιαβασω, με κομενη την ανασα, με μια ανατριχιλα σε ολο το μηκος της σπονδυλικης στηλης, και πεταρισματα στο κεντρο της καρδιας. Τοση ομορφια αισθανθηκα, απεριγραπτη ομορφια. Και μετa χρειαστηκα χρονο, λιγο χρονο για να συγκεντρωθω, να συνειδητοποιήσω τι γινοταν εκεινη την στιγμη, αν ολα αυτα ειμαι εγω, ειναι η ψυχη μου. Και τοτε εκλεισα τα ματια, μπροστα στον υπολογιστη, και ανασανα βαθεια ξανα και ξανα, και μονο τοτε ειδα ενα αλλο ζευγαρι ματια να με κοιταν ορθανοιχτα, τα ματια της ψυχης μου κι αυτα δεν ηταν δακρυσμενα αλλα χαρουμενα και λαμπερα, και μοu εγνεφαν ΝΑΙ αuτη ειναι η ουσια μου!!! δεν εχω αλλα λογια. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κατερινα Θαλασσα
 

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω παρά πολύ, με βοήθησες πάρα πολύ να δω πράγματα για μένα και να με καταλάβω καλύτερα ........
Είχα ζητήσει κάποτε να μου πούνε γιατί έχω έρθει εδώ ....... αλλά απάντηση δεν είχα πάρει ..... μέχρι που έκανα "την χρυσή ουσία"
Επίσης με βοήθησε πολύ να εστιάσω σε κάποια πράγματα περισσότερο και να έχω περισσότερο αυτοεκτίμηση για τον εαυτό μου και την γνώμη μου. Νιώθω τυχερή που την έκανα !!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!!!!!!!!!   Ευαγγελία Παναγοπούλου

 


Kαλη σου μερα Χαριτινη μου! Απο την πρωτη φραση που διαβασα, τα δακρυα πλημμυρισαν τα ματια μου και η Αληθεια οσων γραφεις με αγγιξε βαθια...Ηταν σαν να εφυγε ενα πεπλο που ηταν μπροστα μου και μου αποκαλυφθηκε η Ψυχη μου!Το νοωθω, το ξερω, το γνωριζω πως ειναι ετσι. Ετσι ακριβως.Παντα το ενοιωθα και χαιρομαι που η διαισθηση μου ειναι σωστη. Η συνεδρια της Χρυσης Ουσιας που προσφερεις, ειναι ενα Δωρο μοναδικο, σπανιο κι ανεκτιμητο που ειναι υπεροχο να το προσφερει καποιος στην Ψυχη του... Σε ευχαριστω παρα πολυ γιατι νοιωθω μεγαλη Ενδυναμωση κι ακομα νοιωθω πως ειναι αληθεια τελικα, πως δεν πορευομαι μονη σε αυτο το Ταξιδι... Να εισαι Παντα Ευλογημενη και να εχεις την Ευτυχια να προσφερεις στουε Ανθρωπους! Ειμαι βαθια συγκινημενη... Και γεματη Ευγνωμοσυνη που οι δρομοι μας ανταμωσαν ξανα... Μπορεις να βαλεις το ονοματεπωνυμο μου αν θελεις,ειμαι ενταξει με αυτο. Καλο ταξιδι για Θεσσαλονικη. Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Δεν υπαρχουν λογια.... Mένια Παναγιωτακοπούλου
 


Τυχαια σε φωναξε η ψυχημου μεσα απο το βιβλιο σου. Εσυ χαριτινη την ακουσες. Ήρθες οταν παλι τυχαια επρεπε να παρω απαντησεις απο σενα. Η ψυχη μου, η καρδια μου, ο νους μου γαληνεψε επειδη η πουπουλενια σου αναλυση εφτασε στο κεντρο του ολου μου. Χαιρομαι που ειδες εκει που εβλεπα αλλα δεν κοιτουσα. Το φως σου φωτισε την ουσια μου. Ειμαι ευγνωμων αιωνια διοτι τιποτε τυχαια....επαψα μεταξυ αλλων να νιωθω μονη, αδυναμη χωρις κουραγιο, μονο που διαβασα μια φορα ο,τι μου εγραψες. Ευχαριστω που μου εδειξες τα φτερα μου. Νασαι παντα εκει, οπως ξερεις, αγγγελικα... Μ.Ν.
 

 

Χαριτινη μου καλή σου ημέρα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι τόσο "δικό μου" αυτο που διάβασα που πραγματικά η λέξη που μπορώ να πω για να το περιγράψω δεν νομίζω πως υπάρχει :) Είναι μάλλον όλα οσα γνωρίζει η καρδιά μου και "μπλοκάρει" το μυαλο μου.... Σε ευχαριστω πάρα πολύ!!! Μπορεις ελευθερα και με μεγαλη μου χαρα να βαλεις το όνομά μου και αυτο το κείμενο  στο site ή  όπου εσυ νομίζεις πως θα βοηθήσει έστω και έναν άνθρωπο. Να είσαι καλα. Βασιλική <3

 

Χαριτινη ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η χρυση ουσία με βοήθησε πολύ έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα που με απασχολούσαν χρόνια. Μίλησε στην καρδιά μου. Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά να βοηθάς τους ανθρώπους.  Μπορείς να αναφέρεις ολόκληρο το όνομα μου. Kαι πάλι σε ευχαριστώ. Kαλλιόπη Παπαδημητριάδου

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ  ΣΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ.  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ… ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΩΘΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ, ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ… ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ, ΑΓΑΠΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ. ΝΑ ΓΡΑΨΗΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ KAI ΟΤΙ ΧΑΡH ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝH ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

 ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΩ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

Πηνελοπη Ισαακιδου

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα:   210 7236266   &   6978 52 68 78                                          E-mail: info@noasis.org

Tαχυδρομική διεύθυνση: Ιοφώντος 29 - 116 34 Αθήνα, Πλησίον ΚΑΡΑΒΕΛ

 

 

Copyright © 2015 NOASIS

 
Last modified: 22 Απριλίου 2015